Generatív Tanácsadó Iroda | Értékesítés tréning
483
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-483,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Értékesítés tréning

„Gondolt már arra, hogy mit fog tenni azután, ha már minden lehetséges vevő rendszeresen vásárol az Ön cégénél? Ha még nem kell ezen gondolkodnia, küldje el hozzánk értékesítési csapatát!”

ÉRTÉKESÍTÉS

VÁRHATÓ EREDMÉNY

  • Az értékesítők megtervezettebben, tudatosabban, önállóbban fognak dolgozni.
  • Ismerik, mert begyakorolják egy teljes értékesítési folyamat minden fázisát a tervezéstől az értékesítési tárgyaláson át az utánkövetésig. Hatékonyan kezelik a kifogásokat és az ellenérzéseket.
  • Olyan  tárgyalástechnikai,  időgazdálkodási,  a  partnerkapcsolatok kezelésére vonatkozó ismereteket kapnak, melyekkel eredményesebb üzletkötéseket,  több  szerződést,  nagyobb  bevételt  hoznak  a cégnek.


ÉRDEMES TALÁLKOZNIA VELÜNK…

  1. Ha  úgy  érzi,  hogy  a  cég  bevételei  nem  érik  el,  vagy  nem  fogják elérni azt a szintet, ami terveikben szerepelt.
  2. Ha  úgy  látja,  hogy  kollégái  több  üzletet  veszítenek,  több megrendeléstől  esnek  el, mint  amit megnyernek,  és  ezeket mind  a konkurencia viszi el az Önök orra elől.
  3. Ha  úgy  érzi,  hogy  munkatársai  túl  sok  kifogással,  nehézséggel indokolják elégtelen teljesítményüket.