Generatív Tanácsadó Iroda | Stílussal Európában protokoll tréning
505
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-505,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Stílussal Európában protokoll tréning

Egy cég arculatának kialakítása kulcs a sikerhez. Az üzleti élethez a magabiztosság elképzelhetetlen megfelelő üzleti viselkedés és stílusos öltözködés nélkül.

„STÍLUSSAL EURÓPÁBAN”

ETIKETT, PROTOKOLL, ÜZLETI ÖLTÖZKÖDÉS

VÁRHATÓ EREDMÉNY

  • Új  tendenciákat  mutatunk  be  az  üzleti  viselkedés,  stílusos megjelenés témakörében, hiszen mindezek fontos szerepet játszanak a munkatársak és rajtuk keresztül a cég megítélésében.
  • Hangsúlyt  helyezünk  a  magabiztosság  és  az  önbizalom megerősítésére, továbbfejlesztésére.
  • Ismert divatszakértő kalauzolja a résztvevőket – praktikus ötletekkel, új  lehetőségekkel  ismertetjük meg  az  alap-,  kiegészítő  és  alkalmi ruhatárak összeállításához.
  • Az etikett oldaláról vizsgáljuk meg a tárgyalásokat, az üzleti ebédet és az egyéb rendezvényeket.

ÉRDEMES TALÁLKOZNIA VELÜNK, HA…

  1. Kollégái nehezen fogadják az új ötleteket.
  2. Egyre  több  munkatársa  találkozik  külső  partnerrel  tárgyalásokon kívüli  szituációkban  is.  A  bizonytalanságon  nem  veszhet  el üzlet…!
  3. Úgy gondolja, itt az ideje, hogy az Önnek dolgozók változtassanak munkahelyi megjelenésükön, öltözködési szokásaikon.